Rübezahlshundert-Diskussion
Diskuze není určena jako prostředek pro komunikaci s pořadateli, ale pro individuální domluvu mezi účastníky Krakonošovy stovky (např. odvoz, domluva přeprodeje přihlášky mezi účastníky, sdílení zážitků z Krakonošovy stovky apod.). Diskutující jsou povinni zachovávat ve svých příspěvcích slušnost. Slovní napadání, nadávky a vulgarity nejsou povoleny. Nevhodné příspěvky mohou být smazány.Neuen Beitrag einfügen:
Beiträge-Liste:
Olaf - 24. 6. 2012 v 22:05
Krakonošova stovka 2012 v mezinárodních ultramaratonských tabulkách DUV:
http://statistik.d-u-v.org/getre...13270
Krakonošova stovka 2012 v mezinárodních ultramaratonských tabulkách DUV:
http://statistik.d-u-v.org/getre...13270
Pavel Wehrberger - 24. 6. 2012 v 11:34
Chtěl bych poděkovat všem pořadatelům, dobrovolníkům, majitelům zařízení kde byly kontroly. Je hezké poznat podnikatele z hřebenů Krkonoš i z té lepší stránky. Tímto se omlouvám kontrole v Harrachově a na Lužické boudě, že jsem tam nepustil ani korunu, vše napravím o letošní dovolené. Šel jsem prvně a byl to pro mě životní zážitek, bez nadsázky!!! Díky a zase za rok.
Chtěl bych poděkovat všem pořadatelům, dobrovolníkům, majitelům zařízení kde byly kontroly. Je hezké poznat podnikatele z hřebenů Krkonoš i z té lepší stránky. Tímto se omlouvám kontrole v Harrachově a na Lužické boudě, že jsem tam nepustil ani korunu, vše napravím o letošní dovolené. Šel jsem prvně a byl to pro mě životní zážitek, bez nadsázky!!! Díky a zase za rok.
Olaf - 21. 6. 2012 v 19:54
Také děkuji pořadatelům za letošní akci. Omlouvám se za pozdní příchod, tropické peklo mě zmohlo. )
Nápor účastníků jste zvládli nad očekávání dobře. Nejvíce mě překvapila nově umístěná kontrola v Harrachově. Skvělé místo. No a hlavně následná nová varianta trasy přímo kolem Mumlavského vodopádu. Mnohem lepší než ta asfaltka po druhém břehu.
Tak zase za rok ahoj.
Jo a kdyby se někomu chtělo. Tak 27.7.2012 organizujeme stovku Týnišťské Šlápoty http://dalkovepochody.cz/tsodkd.htm přes Kralický Sněžník a Orlické hory. Dají se tam získat další potřebné kvalifikační body na UTMB.
Také děkuji pořadatelům za letošní akci. Omlouvám se za pozdní příchod, tropické peklo mě zmohlo. )
Nápor účastníků jste zvládli nad očekávání dobře. Nejvíce mě překvapila nově umístěná kontrola v Harrachově. Skvělé místo. No a hlavně následná nová varianta trasy přímo kolem Mumlavského vodopádu. Mnohem lepší než ta asfaltka po druhém břehu.
Tak zase za rok ahoj.
Jo a kdyby se někomu chtělo. Tak 27.7.2012 organizujeme stovku Týnišťské Šlápoty http://dalkovepochody.cz/tsodkd.htm přes Kralický Sněžník a Orlické hory. Dají se tam získat další potřebné kvalifikační body na UTMB.
Kotec - 22. 6. 2012 v 11:08
Máš dorazit před desátou dopoledne jako já... Ale vážně, chci také poděkovat za skvělou akci a také pogratulovat všem, kteří dorazili do cíle i v tom děsném horku... myslím, že jste podali větší výkon než my, kteří jsme se horku vyhnuli (já aspoň bych to přes den prostě asi nedal).
Máš dorazit před desátou dopoledne jako já... Ale vážně, chci také poděkovat za skvělou akci a také pogratulovat všem, kteří dorazili do cíle i v tom děsném horku... myslím, že jste podali větší výkon než my, kteří jsme se horku vyhnuli (já aspoň bych to přes den prostě asi nedal).
Jarda - 21. 6. 2012 v 15:24
Nechci rejpat, ale pořád mi chybí ve výsledcích cca 100 lidí - Kde jsou? dočkáme se někdy vůbec kompletních výsledků? Myslím, že si to zasloužíme ...
Nechci rejpat, ale pořád mi chybí ve výsledcích cca 100 lidí - Kde jsou? dočkáme se někdy vůbec kompletních výsledků? Myslím, že si to zasloužíme ...
Martin - 21. 6. 2012 v 17:42
Jardo jestli to nebude tím že těch 100 lidí prostě nedošlo do cíle a tak nemohou být ve výsledcích.
Jardo jestli to nebude tím že těch 100 lidí prostě nedošlo do cíle a tak nemohou být ve výsledcích.
Marcel - 20. 6. 2012 v 11:05
Par fotek od těch kteří nikam nespěchali :o)
https://plus.google.com/photo...ejywE
Par fotek od těch kteří nikam nespěchali :o)
https://plus.google.com/photo...ejywE
Petr Kniha - 19. 6. 2012 v 22:53
Dobrý den, mohu poprosit o body pro Ultra-Trail du Mont-Blanc ?? díky Knížka číslo 557
Dobrý den, mohu poprosit o body pro Ultra-Trail du Mont-Blanc ?? díky Knížka číslo 557
mapo - 20. 6. 2012 v 8:30
Já Ti nevím, ale já loni napsala do přihlášky na C-C-C do poznámky jen odkaz na výsledkovou listinu. Žádné potvrzení, co se týče bodů po mně nikdo nechtěl.
Já Ti nevím, ale já loni napsala do přihlášky na C-C-C do poznámky jen odkaz na výsledkovou listinu. Žádné potvrzení, co se týče bodů po mně nikdo nechtěl.
Radim - 25. 6. 2012 v 8:32
Přesně tak, Frantíkům bumážky netřeba, je to tam víc gentlemantský, na jejich www doplníš závody a ročníky a je to. Jediný lejstro na CCC a spol. (aspoň loni to tak bylo), co potřebuješ, je anglicky psaný požehnání od jakýhokoli MUDr. s razítkem, to oskenuj, pošli a vymalováno.
Přesně tak, Frantíkům bumážky netřeba, je to tam víc gentlemantský, na jejich www doplníš závody a ročníky a je to. Jediný lejstro na CCC a spol. (aspoň loni to tak bylo), co potřebuješ, je anglicky psaný požehnání od jakýhokoli MUDr. s razítkem, to oskenuj, pošli a vymalováno.
Honza - 19. 6. 2012 v 12:37
Ahoj, výborná akce, Bohužel nás zmohlo teplo a nestihli jsme to do 24 hodin.
Díval jsem se na výsledky z jiných ročníků a jsou zařazeni i účastníci po limitu. Chtěl jsem se zeptat zda by to nebylo možné uveřejnit i letos?
Ahoj, výborná akce, Bohužel nás zmohlo teplo a nestihli jsme to do 24 hodin.
Díval jsem se na výsledky z jiných ročníků a jsou zařazeni i účastníci po limitu. Chtěl jsem se zeptat zda by to nebylo možné uveřejnit i letos?
Pořadatelé K100 - 19. 6. 2012 v 22:08
Ano bylo, ale bohužel nemáme evidenci všech časů závodníků, kteří došli po limitu. Napište nám vaše jméno nebo číslo a čas kdy jste přišel, popřípadě i čísla závodníků, kteří došli s vámi.
Ano bylo, ale bohužel nemáme evidenci všech časů závodníků, kteří došli po limitu. Napište nám vaše jméno nebo číslo a čas kdy jste přišel, popřípadě i čísla závodníků, kteří došli s vámi.
Roman - 18. 6. 2012 v 22:20
Jak je možné, že jedna z nejlepších akcí a kvalifikační závod na UTMB má i po 2 dnech od ukončení závodu problém zvěřejnit kompletní výsledky a v podstatě nemá přehled ani když odstartoval a kdo ne , natož jestli došel ...
Přijde mi to dost zoufalé a na příští ročník bych doporučil čip
Jak je možné, že jedna z nejlepších akcí a kvalifikační závod na UTMB má i po 2 dnech od ukončení závodu problém zvěřejnit kompletní výsledky a v podstatě nemá přehled ani když odstartoval a kdo ne , natož jestli došel ...
Přijde mi to dost zoufalé a na příští ročník bych doporučil čip
Martin - 19. 6. 2012 v 2:44
Nejlepší je startovní číslo 999. Ten zase zapomněl nahlásit jméno?
Nejlepší je startovní číslo 999. Ten zase zapomněl nahlásit jméno?
Olaf - 21. 6. 2012 v 20:06
Chip by asi mnoho nevyřešil. Navíc by to značně prodražilo startovné.
Znám akce kde jsou čipi a chaos ve výsledcích je tam ještě o mnoho větší.
Chip by asi mnoho nevyřešil. Navíc by to značně prodražilo startovné.
Znám akce kde jsou čipi a chaos ve výsledcích je tam ještě o mnoho větší.
Martin Procházka - 23. 6. 2012 v 11:10
Nezapoměl - hlásil jsem se a obdržel jsem i certifikát
Chybička se vloudila. Ale poznal jsem se 999 xxx xxx - to je úplně jasný :D
Nevadí mi to. Jsme jen lidi a kvůli seznamu to nechodíme.
Nezapoměl - hlásil jsem se a obdržel jsem i certifikát
Chybička se vloudila. Ale poznal jsem se 999 xxx xxx - to je úplně jasný :D
Nevadí mi to. Jsme jen lidi a kvůli seznamu to nechodíme.
Pěkná reportáž od Jonnyho.
http://bn100.webnode.sk/news/...ovka/