Rübezahlshundert-Diskussion
Diskuze není určena jako prostředek pro komunikaci s pořadateli, ale pro individuální domluvu mezi účastníky Krakonošovy stovky (např. odvoz, domluva přeprodeje přihlášky mezi účastníky, sdílení zážitků z Krakonošovy stovky apod.). Diskutující jsou povinni zachovávat ve svých příspěvcích slušnost. Slovní napadání, nadávky a vulgarity nejsou povoleny. Nevhodné příspěvky mohou být smazány.Neuen Beitrag einfügen:
Beiträge-Liste:
Martin - 17. 6. 2012 v 20:08
Ahoj, super akce.
Jenom drobný dotaz: proč výsledky končí v čase 22:49 ??
Pak přece ještě došli davy lidí.
Ahoj, super akce.
Jenom drobný dotaz: proč výsledky končí v čase 22:49 ??
Pak přece ještě došli davy lidí.
Iva - 17. 6. 2012 v 20:47
Spíš by mě zajímalo, jak to, že tam jsou jména lidí, kterí ani nebyli ve Vrchlabí, natož na 100 km - a doufám, že někde zvěřejníte kompletní seznam
Spíš by mě zajímalo, jak to, že tam jsou jména lidí, kterí ani nebyli ve Vrchlabí, natož na 100 km - a doufám, že někde zvěřejníte kompletní seznam
Pořadatelé K 100 - 18. 6. 2012 v 11:22
Dobrý den,
napište nám prosím o která jména se jedná - je možné, že někde došlo k chybě.
Výsledky prosím berte pouze jako předběžné (při tak velkém počtu účastníků je to velmi náročné vše zpracovat).
Děkujeme za pochopení.
Dobrý den,
napište nám prosím o která jména se jedná - je možné, že někde došlo k chybě.
Výsledky prosím berte pouze jako předběžné (při tak velkém počtu účastníků je to velmi náročné vše zpracovat).
Děkujeme za pochopení.
Lukáš Růžička - 17. 6. 2012 v 19:41
Dobrý večer,
chtěl bych pochválit vynikající práci organizačního a i realizačního týmu :o). A zároveň bych chtěl poprosit jestli se někde můžu podívat na kompletní pořadí? Předem děkuji za odpověď.
PS: Nafotil jsem nějaké fotky, tak mě napadlo jestli je nechcete poslat?
S pozdravem Luky
Dobrý večer,
chtěl bych pochválit vynikající práci organizačního a i realizačního týmu :o). A zároveň bych chtěl poprosit jestli se někde můžu podívat na kompletní pořadí? Předem děkuji za odpověď.
PS: Nafotil jsem nějaké fotky, tak mě napadlo jestli je nechcete poslat?
S pozdravem Luky
Martin - 17. 6. 2012 v 23:03
Pokud máš nějaké pěkné tak pošli prosím... nejsem organizator ale rád bych udělal na náš horo web nějaký článek...
Pokud máš nějaké pěkné tak pošli prosím... nejsem organizator ale rád bych udělal na náš horo web nějaký článek...
Lukáš Růžička - 18. 6. 2012 v 9:23
Klidně ti je pošlu stačí když mi napíšeš na můj email: a já ti je pošlu ;o).
Klidně ti je pošlu stačí když mi napíšeš na můj email: a já ti je pošlu ;o).
Frank Adam - 17. 6. 2012 v 18:53
wie immer wieder eine tolle Tour - diesmal bei tollem Sommerwetter! warum nur habe ich Regensachen u. warme Klamotten dabei gehabt? in den letzten Jahren habe ich die immer gebraucht ; -)
wie immer wieder eine tolle Tour - diesmal bei tollem Sommerwetter! warum nur habe ich Regensachen u. warme Klamotten dabei gehabt? in den letzten Jahren habe ich die immer gebraucht ; -)
David Středa - 17. 6. 2012 v 17:02
Děkuji organizátorům za velmi dobrou práci.
PS : pro Karla z Prahy ,napiš mi na email, dík. Byli jsme v 11hod. na Sněžce.
Děkuji organizátorům za velmi dobrou práci.
PS : pro Karla z Prahy ,napiš mi na email, dík. Byli jsme v 11hod. na Sněžce.
Jaroslav Pribyl - 17. 6. 2012 v 16:46
ke uprave trati, pokud vim, doslo - nechodi se do Spindlerova Mlyna a na Snezku se chodi z polske strany, osobne bych vratil do denni casti pochodu Snezku z ceske casti po hrebeni
ke uprave trati, pokud vim, doslo - nechodi se do Spindlerova Mlyna a na Snezku se chodi z polske strany, osobne bych vratil do denni casti pochodu Snezku z ceske casti po hrebeni
zdeněk-st.č. 206 - 17. 6. 2012 v 14:34
Úžasnej zážitek. Perfektní atmosféra, super organizace a fantastičtí pořadatelé i všichni účastníci. Děkuju všem a za rok znova na startu. Ahoj.
P.s. to Koťák: S tou těžkou krosnou klobouk dolu. Jsi frajer.
Úžasnej zážitek. Perfektní atmosféra, super organizace a fantastičtí pořadatelé i všichni účastníci. Děkuju všem a za rok znova na startu. Ahoj.
P.s. to Koťák: S tou těžkou krosnou klobouk dolu. Jsi frajer.
Kotak - 24. 6. 2012 v 20:55
Díky za pokec před startem, máš pěkný čas, takže kongratulejšn. Snad se zase někde potkáme, mrkni na www.kotak.pise.cz. Měj se Ota
Díky za pokec před startem, máš pěkný čas, takže kongratulejšn. Snad se zase někde potkáme, mrkni na www.kotak.pise.cz. Měj se Ota
Pavel Spas - 17. 6. 2012 v 14:01
Dík za organizaci a bolavé nohy! Jen škoda že toho asfaltu není méně, ale to se na trati, která se běhá už 46let, těžko změní.
Dík za organizaci a bolavé nohy! Jen škoda že toho asfaltu není méně, ale to se na trati, která se běhá už 46let, těžko změní.
Zdeněk Řezáč - st.č 215 - 17. 6. 2012 v 11:54
Děkuji pořadatelům a celému realizačnímu týmu za skvělou organizaci a přípravu K100! Byl to opět zážitek, vloni extrémní průtrž mračen, letos extrémní vedro, ale výhledy k nezaplacení :o)
Děkuji pořadatelům a celému realizačnímu týmu za skvělou organizaci a přípravu K100! Byl to opět zážitek, vloni extrémní průtrž mračen, letos extrémní vedro, ale výhledy k nezaplacení :o)
velice přísná záležitost... to vedro bylo vážně šílený