Talk about Krakonošova stovka
Diskuze není určena jako prostředek pro komunikaci s pořadateli, ale pro individuální domluvu mezi účastníky Krakonošovy stovky (např. odvoz, domluva přeprodeje přihlášky mezi účastníky, sdílení zážitků z Krakonošovy stovky apod.). Diskutující jsou povinni zachovávat ve svých příspěvcích slušnost. Slovní napadání, nadávky a vulgarity nejsou povoleny. Nevhodné příspěvky mohou být smazány.Add new comment:
Comments:
gabina - 10th June 2009 at 10.34 AM
ahoj,dobry den.chci zkusit 25km beh.sice nejsem zadny vrchar, ale snad 25 se da,zvladla jsem letos konecne cely maraton na rovine,tak to pujde
beh vsichni chvali,ale pry je problem ve znaceni a hodne lidi bloudi.je to letos dobre znacene ? nejak zajistene ?
ahoj,dobry den.chci zkusit 25km beh.sice nejsem zadny vrchar, ale snad 25 se da,zvladla jsem letos konecne cely maraton na rovine,tak to pujde

Jarda - 23rd April 2009 at 3.52 PM
Zdravím všechny mrakošlapy. Rádi bychom se zůčastnili stovky, prosíme zamluvit ubytování v tělocvičně ze soboty na neděli (20.6-21.6)Díky moc ...Jarin a Pavel z Přerova
Zdravím všechny mrakošlapy. Rádi bychom se zůčastnili stovky, prosíme zamluvit ubytování v tělocvičně ze soboty na neděli (20.6-21.6)Díky moc ...Jarin a Pavel z Přerova
Ahoj.
Chtěl bych zkusit svoji první "stovku". Hledám parťáky/parťačky, kteří by šli se mnou Krakonošovu Stovku. Zatím jsem šel několikrát 50 kilometrů a bylo to bez problémů. Před rokem jsem šel 50 kilometrů Týnišťské šlápoty. Bylo to super. Cestou jsem potkal několik stovkařů. Přesvědčovali mě , že to není tak těžké. Tak bych to chtěl letos zkusit. Ale uvítám na cestě společnost. Jestli někdo máte zájem, ozvěte se mi. Těším se Michal