Dyskuzja rajdu Krakonošova stovka
Diskuze není určena jako prostředek pro komunikaci s pořadateli, ale pro individuální domluvu mezi účastníky Krakonošovy stovky (např. odvoz, domluva přeprodeje přihlášky mezi účastníky, sdílení zážitků z Krakonošovy stovky apod.). Diskutující jsou povinni zachovávat ve svých příspěvcích slušnost. Slovní napadání, nadávky a vulgarity nejsou povoleny. Nevhodné příspěvky mohou být smazány.Nowe wystąpienie:
Wypisanie wystąpień:
Pořadatelé K 100 - 18. 6. 2012 v 11:45
Dobrý den,
děkujeme za upozornění, nyní je to opraveno. Člověk s číslem 220 se nám již ozval, že se této akce neúčastnil, takže ste nám doplnil to chybející místo .
Dobrý den,
děkujeme za upozornění, nyní je to opraveno. Člověk s číslem 220 se nám již ozval, že se této akce neúčastnil, takže ste nám doplnil to chybející místo .
Martin Drozd - 18. 6. 2012 v 9:01
Prosime tiez o vystavenie potvrdenia o obsolvovani - UTMB body (Martin Drozd, Zuzana Gelnarova, Martin Gelnar) - poslat na email
Dakujeme
Prosime tiez o vystavenie potvrdenia o obsolvovani - UTMB body (Martin Drozd, Zuzana Gelnarova, Martin Gelnar) - poslat na email
Dakujeme
Martin Drozd - 18. 6. 2012 v 9:00
Dobry den,
zatial sme sa nenasli vo vyskedkoch K100, mali sme cas 23:03 hod. Mena: Martin Drozd, Zuzana Gelnarova, Martin Gelnar
Dakujem
Dobry den,
zatial sme sa nenasli vo vyskedkoch K100, mali sme cas 23:03 hod. Mena: Martin Drozd, Zuzana Gelnarova, Martin Gelnar
Dakujem
Pořadatelé K100 - 18. 6. 2012 v 11:20
Dobrý den,
nyní je to již v pořádku, výsledky byly doplněny do času 24 hodin. Další výsledky účastníků, kteří došli po limitu budou v brzké době následovat. Výsledky prosím berte pouze jako předběžné (při tak velkém počtu účastníků je to velmi náročné vše zpracovat).
Děkujeme za pochopení.
Dobrý den,
nyní je to již v pořádku, výsledky byly doplněny do času 24 hodin. Další výsledky účastníků, kteří došli po limitu budou v brzké době následovat. Výsledky prosím berte pouze jako předběžné (při tak velkém počtu účastníků je to velmi náročné vše zpracovat).
Děkujeme za pochopení.
Radim - 18. 6. 2012 v 8:35
Natočil jsem při běhu pár záběrů, snad jako vzpomínka to bude někomu milé:
http://www.youtube.com/watch?v=7U-RZBRsX-4
Radim
Natočil jsem při běhu pár záběrů, snad jako vzpomínka to bude někomu milé:
http://www.youtube.com/watch?v=7U-RZBRsX-4
Radim
dodatek - 18. 6. 2012 v 19:38
Bylo to nějaké rozmazané, opravil jsem, nyní snad lepší. Zdar!!
Bylo to nějaké rozmazané, opravil jsem, nyní snad lepší. Zdar!!
Pavel KOLLER - 17. 6. 2012 v 22:30
Děkuji organizátorům k bezvadně připravenému pochodu, který neměl chybu . Nejkrásnější stovka co jsem zatím ušel .
Poznámka k počasí....kdo dodržoval pitný režim tomu vedro nevadilo
Děkuji organizátorům k bezvadně připravenému pochodu, který neměl chybu . Nejkrásnější stovka co jsem zatím ušel .
Poznámka k počasí....kdo dodržoval pitný režim tomu vedro nevadilo
Pořadatelé K100 - 18. 6. 2012 v 11:59
Dobrý den,
bohužel u pochodů se výsledky nezaznamenávají. Vyjímkou je trasa K 100, která je brána jako kvalifikační závod pro Ultra-Trail du Mont-Blanc (více o tomto závodu zde: http://www.ultratrailmb.com/).
Dobrý den,
bohužel u pochodů se výsledky nezaznamenávají. Vyjímkou je trasa K 100, která je brána jako kvalifikační závod pro Ultra-Trail du Mont-Blanc (více o tomto závodu zde: http://www.ultratrailmb.com/).
Rostislav Robovský-drak - 17. 6. 2012 v 21:52
Velké poděkování ženám ke zdolání Krakonoše.Ostatním za velkou snahu ho zdolat.Mé osobní fadovsví Olince M.a Martině N.(gratuluji)TnR-drak
Velké poděkování ženám ke zdolání Krakonoše.Ostatním za velkou snahu ho zdolat.Mé osobní fadovsví Olince M.a Martině N.(gratuluji)TnR-drak
Ondra Stískal - 17. 6. 2012 v 21:27
Krakonoš si asi řekl - loni jsem je hodně trápil s tím deštěm, to si moji stovkaři nezaslouží. Udělám jim sluníčko
Krakonoš si asi řekl - loni jsem je hodně trápil s tím deštěm, to si moji stovkaři nezaslouží. Udělám jim sluníčko
Michal TheMelin Kukla - 17. 6. 2012 v 21:17
velice přísná záležitost... to vedro bylo vážně šílený
velice přísná záležitost... to vedro bylo vážně šílený
Martin - 17. 6. 2012 v 20:08
Ahoj, super akce.
Jenom drobný dotaz: proč výsledky končí v čase 22:49 ??
Pak přece ještě došli davy lidí.
Ahoj, super akce.
Jenom drobný dotaz: proč výsledky končí v čase 22:49 ??
Pak přece ještě došli davy lidí.
Iva - 17. 6. 2012 v 20:47
Spíš by mě zajímalo, jak to, že tam jsou jména lidí, kterí ani nebyli ve Vrchlabí, natož na 100 km - a doufám, že někde zvěřejníte kompletní seznam
Spíš by mě zajímalo, jak to, že tam jsou jména lidí, kterí ani nebyli ve Vrchlabí, natož na 100 km - a doufám, že někde zvěřejníte kompletní seznam
Pořadatelé K 100 - 18. 6. 2012 v 11:22
Dobrý den,
napište nám prosím o která jména se jedná - je možné, že někde došlo k chybě.
Výsledky prosím berte pouze jako předběžné (při tak velkém počtu účastníků je to velmi náročné vše zpracovat).
Děkujeme za pochopení.
Dobrý den,
napište nám prosím o která jména se jedná - je možné, že někde došlo k chybě.
Výsledky prosím berte pouze jako předběžné (při tak velkém počtu účastníků je to velmi náročné vše zpracovat).
Děkujeme za pochopení.
Dobrý den,
jsem Tomáš Tichý a mam na Vas velkou prosbu ohledne letosni vysledkovky na stovce.
Do cile jsem dobehl v case 15:31:39 a nahlasil jsem svoje cislo 520. Byl jsem ale v dost dezolatnim stavu a zrejme to z mych ust vyznelo jako 220(coz je dost podobne). Tim padem se na mem miste objevil borec s cislem 220 a ja na vysledkovce vubec nejsem. Stovku jsem sel s kamaradem Marcelem Paškem, kteremu jsem v cili trochu utekl, dorazil chvilku po me..a vcera me na to upozornil.
Muzete prosim muj vysledek opravit?
Predem moc dekuji nejen za to ale i za celou stovku, krasny zazitek. Uz se tesim na pristi rok.
Tomas Tichy